Een uitstekende service, goed overleg met de klant een vlotte en flexibele werkwijze kenmerken het Zelhemse garagebedrijf Autosnelservice Lucri.

Toen Cris en Luuk in 2005 samen met het bedrijf begonnen wisten ze precies hoe ze het wilden aanpakken. “Wij willen de mensen helpen op een manier zoals wij zelf ook geholpen willen worden”, stellen ze. “Duidelijkheid, gemakkelijk in de omgang, even de tijd nemen voor de klant, dat vinden we belangrijk.”

Garage bovenaanzichtVoor een kleine reparatie zoals het vervangen van een lampje, het oppompen van een band, een APK of even snel olie verversen kan de klant zo de werkplaats binnenlopen. Daar is tussendoor altijd wel even tijd voor te vinden. En als de klant het prettig vindt om bij de reparatie van zijn of haar auto aanwezig te blijven is dat geen enkel probleem.

Bij reparaties wordt altijd contact opgenomen met de klant om te overleggen over het mankement en aan te geven wat de kosten zijn, zodat er geen verrassingen achteraf ontstaan.

Voordat ze met Autosnelservice Lucri hun krachten bundelden hebben Cris en Luuk al geruime tijd ervaring in garages van diverse merken opgedaan. Al vanaf hun vijftiende zijn ze in werkplaatsen te vinden. Toen ze in 2005 besloten de stap te nemen en voor zichzelf beginnen wisten dat bij hen een goede service op de eerste plaats kwam te staan.

De eerste jaren was Lucri gevestigd achter Autopoetsbedrijf De Hogevoort. Daar groeide het bedrijf uit zijn jasje en in 2008 volgde de verhuizing naar het nieuw gebouwde bedrijfspand aan de Wassenaarweg. Daar hebben ze de beschikking over vier hefbruggen, waarvan twee speciaal voor campers en lichte bedrijfsauto’s.

Met up-to-date diagnoseapparatuur kunnen we elektronische storingen van vrijwel het hele wagenpark uitlezen, wissen en herstellen. Dankzij goede contacten met dealers kan de elektronica van alle merken auto’s aan een test worden onderworpen. De eigen diagnoseapparatuur krijgt elk jaar de nieuwste software om helemaal bij de tijd te blijven.

De groei van het bedrijf zorgde ervoor dat het team van Autosnelservice Lucri is uitgebreid met een volledige eerste monteur. ‘Want het moet natuurlijk wél snelservice blijven…!’